Webbutiken Briosa.se grundades av mig, Katarina, då jag letade efter en sida med bra och bekväma träningskläder till mig själv.
Efter att ha letat runt så insåg jag att det inte fanns någon butik som erbjuder ett större och mer varierat utbud av träningskläder, specifikt för kvinnor. Framförallt så tyckte jag att det saknades en sida med träningskläder för kvinnor i åldern 35 år och uppåt och även för de kvinnor som har en större storlek än large. 
På så sätt föddes idén till Briosa.se under 2017. 
Vi erbjuder träningskläder av kvalitet och vi väljer därför ut plagg som ska kännas sköna och bekväma att använda oavsett ålder, din kroppsform eller vad för typ av träning du ängar dig åt. 
Namnet Briosa (feminint) kommer från Italienska och betyder i stora drag: pigg eller livlig. Att det blev ett italienskt namn på företaget beror på att jag har en stark anknytning till Italien och att ordet i sig själv är ett glatt ord som står för något som vi vill förmedla, att träning ska vara kul!
All träning som blir av är bra träning som man brukar säga och det tar vi också fasta på. Det spelar ingen roll på vilken nivå man tränar eller vad man tränar, vi vill verka för en sund inställning, att man ska träna för att må bra och vara hälsosam.
Vi väljer att främst samarbeta med varumärken som satsar på en social och/eller miljömässig hållbarhet. Läs gärna mer om detta under hållbarhet, där listar vi de olika certifikat som finns med på många av våra varumärken och där vi förklarar lite närmare vad hållbarhet är och varför vi väljer att ha med det i vårt utbud av träningskläder.
Under tiden som jag haft Briosa.se så har även min mamma anslutit sig till företaget och ofta kan ni hitta oss ute på olika gym då vi även säljer träningskläder på plats så man får en chans att klämma och känna och köpa på alla träningskläder på plats på gymmet. 
Finns det något märke som du tycker skulle passa att sälja hos oss eller har du ett klädesmärke som du tror skulle kunna passa i vårt utbud så maila oss gärna, vi tar gärna emot tips och ideer till snygga, bra och funktionella träningskläder.
Om oss - Briosa.se