Hållbarhet 

Vår ambition är att ha ett brett hållbart sortiment. Vi vill inte bara tänka på träning och hälsa utan även vår miljö, vi väljer därför främst att samarbeta med företag som skänker en extra tanke till vår miljö och var man använder hållbara material. Vi väljer noggrannt ut de kläder som vi säljer på vår sida och vi eftersträvar att ha miljömässigt hållbara kläder.
Det brittiska varumärket Asquith - som är ett av våra bästsäljande yogamärken, tillverkar träningskläder i mjuka och hållbara material. Asquith är det lilla företaget med det stora mjilötänket, man har valt att tillverka alla kläder i en liten fabrik i Turkiet var man har kontroll över hela produktionsledet och att förhållandena i fabriken är schyssta. 
Svenska Röhnisch har valt att använda återvunnet material, ekologisk bomull, inga fluorkarboner, inga silverjoner och biologiskt nedbrytbara membran. Produkter med dessa egenskaper kallar de BETTER CHOICE.
Du hittar även alla produkter under Hållbart 
Vissa produkter har olika benämningar och här nedan listar vi några av dem med länkar till förklaringar till vad de står för. De flesta märken som vi samarbetar med är utländska därför har vi valt att länka till de olika Europeiska certifikaten. På: Sverigeskonsumenter.se så kan ni läsa mer på svenska om vad benämningarna betyder.
Vi har under fliken skötselråd även listat en del tips på hur ni kan tvätta era kläder på ett smart sätt.
Vi säljer Re:claims tvättmedel och produkter som är godkända av Naturskyddsverkets Bra Miljöval.
Nedan finns ytterligare information kring vissa märkningar.

GOTS: GOTS

OCS certifiering: OCS

bluesign® certifierad: bluesign

OEKO-TEX: OEKO-TEX

GRS - Global Recycle Standard: GRS