Jeg ser frem til at arbejde med Briosa. At tro på din idé og følge din drøm, som Briosa har gjort, er både udfordrende og hårdt. Jeg synes, at vi kvinder skal peppe hinanden op og løfte hinanden mere. Sammen er vi stærke!

Sundhed og motion har været en åbenbar del af mit liv - en livsstil siden barndommen. Jeg har kørt min egen inden for træning og sundhed siden 2007. Med et glimt i øjet og et positivt lederskab har jeg fået mine kunder til at tro på sig selv, at de kan træne og ændre sig indefra og ud.

I 2012 var jeg i form af mit liv, jeg havde lige afsluttet "A Swedish Classic" og Stockholm Triathlon, hvor jeg sluttede milen på 44 minutter. Der stoppede det, jeg gik fra superstærk og hurtig til svag og magtesløs. Jeg blev diagnosticeret med MS (multipel sklerose). Det tog lang tid at acceptere, forstå og finde vej tilbage til et liv, hvor jeg følte mig som mig selv igen. Mange tilbageslag undervejs, en stærk vilje, der ofte overtog, som kørte jernet og ikke lyttede indad. Takket være yoga har jeg fundet en måde, der fungerer for mig. Jeg lytter virkelig indad og har lært mine signaler, når min krop beder mig stoppe og tage det med ro. At kunne dele yoga med mig og få så meget tilbage fra mine grupper er fantastisk.

Det lyder måske som en kliché, men i dag er jeg mentalt stærkere, end jeg var før min diagnose, og selvom jeg ikke løber milen så hurtigt, nyder jeg desto mere undervejs, noget der sandsynligvis er så vigtigt. Træning skal være en 100% positiv, omend nogle gange vanskelig, oplevelse.

Deling af yoga og bæredygtig sundhed giver mig så meget glæde. Det fylder mit liv, og jeg formidler det til mine grupper og til mine kunder.

Flere tip og inspiration fra Jenny kommer om efteråret. I mellemtiden kan du læse mere om Jenny på jennystrom.se eller følg på sociale medier: facebook.com/jennystrom.seinstagram: @ jennystrom.se