Naturen giver magt og mulighed for at slappe af. Naturen er gratis og tilgængelig for alle. I naturen kan du finde den fred, du måske har brug for lige nu. Når livet er sat i stå, og vi ikke kan leve som vi plejer, så er vi nødt til at finde andre muligheder.

Der er mange, der sidder for meget nu. Vi hører rapporter om øget psykisk sygdom, depression, angst og depression. Det er ikke så mærkeligt. Du skal vide, at du ikke er alene om, at der er mange i samme situation. Bevægelse og motion kickstarte kroppens egen lykke piller, endorfiner og oxytocin og sænke stresshormoner cortisol.

Prøv at finde bevægelse hver dag. Naturen er altid åben.

Så benytte lejligheden til at gå ture. Inviter en ven, hvis du ikke vil gå alene. Det er det bedste, der findes. Tag i alle sanser, lugt, lytte til fuglene, føle vinden mod din hud, føler dit hjerte slå. Du er i live! Få mest muligt ud af hver dag.

Fyld med d-vitamin. Træk vejret i kærlighed og udånder taknemmelighed.

Jeg elsker at bo udendørs. Her ser du mig med min hund Leia. Vi tager lange dejlige gåture. Nogle gange løber vi. Jeg kører også mange af mine klasser udendørs. Der er ingen dårligt vejr - bare dårligt tøj. Jeg vælger mit tøj til udendørs aktiviteter med omhu. Her har jeg valgt en varm jakke til vinteren "Ember Winter Coat" fra Röhnisch. Helt vidunderlig varm og smuk!

Når jeg træner og kører i skoven, er det vigtigt at have let funktionelt tøj, lag efter lag princip. Find alle disse tøj på Briosa.se, fantastisk!

 

Så kom ud og flyt og genoplad med energi!

 

Knus Jenny

se mere fra Jenny her: https://www.jennystrom.se/