Gør din nu så godt som muligt!

Jeg elsker hverdagen og er så glad for, at det er tilbage igen omend lidt stille som dette i begyndelsen. Træning, yoga, lange hundevandringer, arbejde, sund mad og være sammen med familien.

Sikker på, det er rart, meget tiltrængt og fantastisk at forlade og stoppe lidt. Men lige så vidunderligt, jeg tror, det er, når jeg er tilbage i hverdagen med alt, hvad det indebærer.

Jeg står ved mine rutiner og ritualer hele året rundt, selv om de kan brydes en smule i de lange weekender, men dybest set er de der. Så vigtigt for mit velvære.

Det betyder, at jeg ikke behøver at lave grandiose planer om, hvordan det nye år bliver. Jeg fokuserer på min plan og mine mål, som jeg har. Jeg behøver ikke at starte forfra med store planer, der involverer vægttab, begynde at udøve, spise sundere, ikke haste og så videre, de er der med mig i mine rutiner og valg, jeg foretager hver dag.

Lav en plan, der varer hele livet. Tillad dig selv at nyde god mad, men flytte hver dag. Altid har sunde muligheder derhjemme og holde spise det, selvom det er weekend. Hæld på med grønt på pladen og tage nogle af de "ubrugelige", som du ønsker at nyde. Lav en masterplan for, hvad dine mål er, og begynde at arbejde fremad trin for trin. Intet er umuligt! Tør! Planlæg! Kom nu, gør det!

Fokuser på det positive. Tag den med ind i 2021. Vi skaber både vores nu og vores i vores nu. Så gør din nu så godt som muligt! Så du behøver ikke at stå med nye ønsker næste nytår og føler en fiasko, at du ikke nåede dit mål i år.

Udskyd ikke, hvad du kan gøre i dag. Træffe valg hver dag, der gør dig gå i seng stolt. Det vil tage dig frem til dit mål. Vær nu ikke så dig selv. Husk, alene er ikke den stærkeste. Del dine op-og nedture og smattet i mellem. Nyd turen!

Knus Jenny

Besøg Jenny's Blog