Det værste, jeg ved, er at vise mig svag. Kan I genkende jer?

Så vidt jeg kan huske, har jeg ikke kunne lide at vise mig svag. Det har været min største frygt. Jeg har tørret mine tårer, ikke lyttet, når jeg har været ked af det og bange, og bare ramt det. Altid reageret med et smil, at alt er fint. Lo for at sprede glæde, men ikke lyttet indad til mine egne problemer og ting, jeg har været igennem.

 

 

Du skal bare køre videre. Gå efter det! KBK - bare kør.

 

 

Min grund ved, at der ikke vil ske noget. At jeg skal være ærlig og sand. Ikke kun når det er rock and roll, og når alt flyder, men også i modgang. Selv når jeg er bange og ked af det.

 

 

Jeg kan virkelig ikke lide folk, der klynker eller taler dårligt om en anden. Selvmedlidenhed er det værste, jeg ved. Men for at være ærlig, hvordan du føler, og hvordan tingene er, det er en anden ting.

 

 

Det er modigt at være sårbar! Det er modigt at føle alle dine følelser og omfavne dem.

 

 

For ikke at turde fremstå sårbar er lig med at gå glip af godt. Jeg vil ikke være en god dame. Det er noget, jeg har arbejdet på i et par år nu, og tingene sker for mig. Jeg er blevet blødere. Jeg fandt en ny side af mig selv. Forstærkede mine følelser. Jeg elsker mere, jeg tør mere, jeg har fundet en ro. Jeg er blevet mere ærlig over for mig selv.

 

 

Hvad jeg mest har brug for at øve er, når jeg har værre dage. At acceptere det! Jeg har så svært ved ikke at være på toppen. Igen min intelligens ved, det er ok, men jeg finder det så svært at være i det. Ikke at være 100%. Jeg ved, vi har op-og nedture, men jeg kan ikke lide dalene. Lykke er ikke at føle sig lykkelig hele tiden, men at acceptere, at livet går op og ned. At kunne lide dalene. Jeg arbejder på det.

Kan I genkende jer?

 

 

I min yoga klasser jeg forsøger at formidle forskellige budskaber. At give slip på dine tanker og begrænsninger, at være tro mod dig selv og at leve ærligt. Et must, når jeg yoga er behageligt og behageligt tøj, der sidder, hvor de skal. Her har jeg mine favoritter fra Dråbe mindfulness der sidder perfekt og også er så stilfuld.

 

Knus Jenny

Læs mere af Jenny på hendes blog Denne.