Vi på Briosa tycker att träning och en aktiv livstil är för alla och att utbudet av träningskläder av olika slag därför självklart ska spegla detta. Vi arbetar därför ständigt efter att hitta snygga och sköna tränings- och aktivitetskläder i alla storlekar och för alla kroppar, i alla åldrar, så att vårt sortiment blir inkluderande. Det är inte alltid enkelt och när vi hittar det vi söker är det inte säkert att leverantörens bilder visar upp modeller i olika storlekar. Det har blivit bättre de senaste åren men än finns mycket att göra.

Därför har vi valt att själva ta bilder för att kunna visa upp en större variation av storlekar. Vi har bjudit in vänner, grannar och familjemedlemmar för att visa upp hur träningskläderna sitter på olika kroppar och själva tagit bilderna. Det blir kanske inga proffsbilder men det är mycket glädje och kärlek bakom bilderna och de uppskattas mycket av er kunder. Vi retuscherar självklart inte bilderna utan visar upp verkliga och vackra kroppar. 

Våra modeller är helt vanliga tjejer, med olika bakgrunder inom träning. Under ett fototillfälle passade vi på att ställa några frågor till våra modeller, om hur deras träning har sett ut genom livet, hur de ser på träning för äldre, vilka som är deras bästa träningsminnen och vad hur de hittar motivationen till att träna.

Här får du möta Anna-Karin och Johanna:

Anna-Karin är 57 år och har tränat regelbundet de senaste tio åren och tränar för att må bra. Förutom den hälsoförbättrande aspekten av träning är den sociala biten av träning är viktigt för Anna-Karin, både som en motivation till att gå och träna och som ett sätt att träffa nya människor som inspirerar henne att hålla igång. Hon tränade inte regelbundet som ung men ha för avsikt att fortsätta träna, då hon anser att det är klockrent att äldre ska hålla igång och röra på sig. 

“Jag har många roliga träningsminnen som är förknippade med mycket skratt!  Jag har åkt Vasaloppet tre gånger och har härliga minnen därifrån.”

Johanna är 42 år och spelade som ung handboll och red. I vuxen ålder har hon tränat regelbundet de senaste två åren. Hennes bästa träningsminnen är från Tjejmilen och andra motionslopp. Det som motiverar Johanna till att komma iväg och träna är vetskapen om hur bra hon mår när träningspasset är avklarat och snygga träningskläder är för henne något som gör träningen lite roligare. Förutom känslan av att må bra så tycker Johanna att fördelarna med träning är att träffa kompisar och att bygga upp en stark kropp. 

“Jag tränar för att må bra och få en stark kropp men också för gemenskapen”

Vi på Briosa erbjuder bekväma, välsittande och snygga träningskläder för alla storlekar och åldrar och vill vara med och bidra till en större mångfald bland modellerna som visar upp träningskläder.

Bor du i Stockholmsområdet och skulle tycka det var kul att modella för oss? Eller vet du någon som skulle vilja? Hör av dig till oss på info@briosa.se så berättar vi mer!