Längtar ni också till våren med ljumma vindar, solsken, fågelkvitter och golf? 

Det gör alla fall jag. Kanske mest för att jag verkligen älskar mina snygga bekväma golfkläder. Som mina golfkjolar, skort, en kjol med innebyxa. Hur smart som helst! Du slipper skav och klibb som lätt kan bli i en vanlig kjol. Använder mina golfkjolar även när jag spelar Padel eller på fritiden. Faktum är att golfkläder är så praktiska för dig som har en aktiv livsstil. Golfkjolarna, golfbyxorna, ja alla golfkläder måste sitta perfekt så det inte stör spelet. Alltså läggs stor vikt på golfkläder på bekvämlighet och funktionalitet. Det är perfekt! Mjuka material, stretchiga, hög midja och bra fickor på nästan de flesta golfkläder. Dessutom är de mycket snygga! Mina golfkläder kommer från Daily Sports men även Röhnisch har grymt fina golfkläder. Jag längtar till våren med sol, värme och utomhusaktiviteter. Snart kan jag ta fram mina coola och praktiska golfkläder igen 😊. Kanske det även bir en runda golf i vår!

Men till dess njut av vad denna årstid har att erbjuda. Ta hand om er!

 

Jenny bloggar hos oss och om du vill läsa mer om Jenny, yoga och träning så kan du göra det här.